Про зміну польотної програми пасажирів вже проінформували / facebook.com/skyup.aero

Український лоукостер SkyUp восени призупинить регулярні рейси Київ-Ніцца і Харків-Париж.

Про це повідомили avianews.com у прес-службі лоу-коста.

Читайте такожУ всьому винуватий птах: два рейси SkyUp затримуються через інцидент в італійському аеропорту

Відео дня

Останній у цьому році рейс з Харкова до Парижа відбудеться 6 вересня, Київ-Ніцца - 9 листопада. Відновити польоти за цими маршрутами SkyUp планує в період літньої навігації 2020 року.

«Зараз ми призупиняємо виконання двох рейсів: Київ-Ніцца у зв'язку з сезонністю рейсу, Харків-Париж у зв'язку з оптимізацією програми польотів на період зимової навігації», - прокоментував ситуацію гендиректор SkyUp Євген Хайнацький.

В авіакомпанії зазначили, що про зміну польотної програми пасажирів поінформували 30 липня.

Пасажирам рейсів Харків-Париж авіакомпанія запропонувала повне повернення коштів за квиток або можливість перебронювати квиток на іншу дату на рейс Київ-Париж за умови наявності місць на борту. Пасажирам рейсів Київ-Ніцца SkyUp поверне 100% вартості авіаквитків.

Рейси Київ-Ніцца SkyUp відкрив 12 червня з частотою два рази на тиждень. Польоти з Харкова в Париж лоу-кост запустив 14 червня з частотою один раз на тиждень. Спочатку частота польотів повинна була скласти два рейси на тиждень, а польоти повинні були початися 11 червня.

Як повідомляв УНІАН, український лоукостер SkyUp Airlines з жовтня 2019 року запустить три нові рейси в Чехію з Києва в Пардубіце, а зі Львова і Харкова до Праги.