З жовтня з України до Праги можна буде долетіти бюджетно / Фото УНІАН

Український лоукостер SkyUp Airlines із жовтня запустить три нові рейси до Чехії - з Києва до Пардубіце, зі Львова та Харкова до Праги.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

Зазначається, що рейс Київ-Пардубіце буде запущено з 22 жовтня щопонеділка, щовівторка, щоп'ятниці та щонеділі. Вартість квитка в один бік  без багажу починається від 1247 грн.

Відео дня

Читайте такожПрага на будь-який смак: місто, де туризм став цілою індустрією

Рейс Харків-Прага буде запущено з 17 жовтня щочетверга та щонеділі. Вартість квитка в один бік  без багажу починається від 1501 грн.

Рейс Львів-Прага буде запущено з 17 жовтня щочетверга та щонеділі. Вартість квитка в один бік  без багажу починається від 992 грн.

Зазначається, що з Пардубіце, від якого до Праги їхати трохи менше 100 кілометрів, авіакомпанія організовує автобусні трансфери до столиці.

«Автобуси відправлятимуться через 30 хвилин після прибуття літака. Квиток можна буде придбати на сайті або в аеропорту Пардубіце. Ціна квитка в один бік - 3 євро, туди й назад - 5 євро», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що до цього моменту лоукостери не пропонували бюджетні напрямки з України до Чехії. Так, до Праги з Києва можна було потрапити лише літаками МАУ або Czech Airlines, однак вартість квитків на них стартувала приблизно від 2400 гривень в один бік.

Як повідомляв УНІАН, український лоукостер SkyUp Airlines із жовтня запустить три нові внутрішні рейси - з Києва до Харкова та Запоріжжя й зі Львова до Харкова, а також збільшить частоту рейсів на маршруті Київ-Львів.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві в 2016 році, її засновником є компанія «ACS-Україна» Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.

Перші чартерні польоти авіакомпанії SkyUp відбулися в 2018 році, а наприкінці грудня вона запустила регулярні рейси.