Ryanair пропонує дешевий тариф на рейси Київ-Краків / фото УНІАН

Лоукостер Ryanair оголосив про продаж квитків по рятувальному тарифу (rescue fares) в 10 євро на маршруті Київ-Краків, щоб допомогти пасажирам, яких торкнулося рішення МАУ скасувати рейси на даній лінії з січня 2020 року.

Читайте такожRyanair почне літати із Харкова до Будапешта раніше анонсованого терміну

Як повідомляє Avianews, у заяві компанії йдеться, що перельоти по спецтарифу будуть доступні для бронювання до 14 листопада включно. Виліт має бути здійснений в період з січня по березень 2020 року.

Відео дня

«Клієнти Ryanair можуть отримувати найнижчі тарифи, найнижчий рівень вихлопів і найбільш надійний сервіс на рейсах до Києва і з Києва. І ми запустили рятувальні тарифи, щоб допомогти клієнтам, поїздки яких були порушені рішенням МАУ скасувати рейси з Києва до Кракова», — заявила представник Ryanair Ольга Павленка.

Ryanair виконує рейси Київ-Краків п'ять разів на тиждень. Лоу-кост літає з аеропорту Бориспіль до аеропорту Баліце.

Нагадаємо, найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) з 14 січня 2020 року в рамках оголошеної раніше оптимізації припинить виконувати власні регулярні рейси між Києвом і Краковом (Польща).

Крім того, відбудуться зміни у розкладі рейсів, що з'єднують Київ і Бангкок (Таїланд) – з 16 листопада частотність польотів за маршрутом буде знижена до трьох щотижневих рейсів. Більш того, починаючи з 29 березня 2020 року і на весь період літньої навігації IATA 2020, повітряне сполучення між столицями України і Таїланду буде призупинене.