В аеропорту «Одеса» віднедавна всі рейси обслуговуються в новому терміналі / фото з відкритих джерел

Аеропорт «Одеса» хоче перепрофілювати старий пасажирський термінал на виставковий центр з адміністративними приміщеннями та музеєм авіації.

Про це повідомляє avianews.com.

Читайте такожМЗС радить українцям утриматися від поїздок до Італії через спалах коронавірусу

Відео дня

Директор керуючої повітряними воротами компанії «Міжнародний аеропорт Одеса» Павло Прусак зазначив, що підприємство почало переговори із фахівцями з експозицій та музейної галузі, щоб розробити майбутній концепт.

Зараз аеровокзальний комплекс використовується для розміщення офісів обслуговуючих компаній, митної та прикордонної служб. Обслуговування всіх рейсів з 16 лютого 2020 року переведено в новий термінал.

Старий аеровокзал відкрили у 1961 році. Його площа становила 8 тис. кв. м. Як основний комплекс для обслуговування пасажира він використовувався до 2017 року, коли в новий термінал перевели прильоти всіх рейсів.

Обслуговування вильотів почали переносити в новий термінал з літа 2019 року, і переведення майже всіх рейсів завершилося наприкінці грудня 2019 року. Останнім 16 лютого 2020 року в нову будівлю перейшов лоу-кост Ryanair.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт «Одеса» належить до групи найбільших аеропортів України і пов'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.