Ілюстрація / REUTERS

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скасувала частину авіарейсів до 16 країн світу через коронавірус.

Читайте такожКоронавірус в Італії: як виглядають популярні локації без туристів (фоторепортаж)

"У зв’язку із рекомендаціями урядів багатьох країн щодо уникнення масових заходів, обмеження інтенсивності пересування між країнами та пов’язаним з цим зниженням попиту на авіаперельоти, МАУ скасовує деякі рейси до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великобританії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів в межах України", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Про подальші рішення в контексті введення карантину в Італії в МАУ обіцяють повідомити додатково.

"Пасажири, які залишили свої контактні дані під час бронювання, будуть поінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь. МАУ рекомендує перевіряти статус рейсів за кілька днів до вильоту на сайті або зателефонувати до контактного центру авіакомпанії", - додали в авіакомпанії.

Як повідомляв УНІАН, низка європейських авіакомпаній заявили про скорочення міжнародної польотної програми до ряду країн через поширення китайського коронавірусу по всьому світу.

За прогнозами Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), втрати світових авіакомпаній у сфері пасажирських перевезень на 2020 рік з урахуванням поширення коронавірусу COVID-19 можуть становити від 63 млрд доларів при збереженні поточної ситуації із захворюванням до 113 млрд доларів в разі подальшого поширення вірусу.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.