Ілюстрація \ REUTERS

У цьому році, вперше за 50 років, через пандемію коронавірусу не відбудеться популярний фестиваль Comic-Con.

Читайте також"Потрапити в світ блокбастерів і супергероїв": у Сан-Дієго стартував міжнародний фестиваль поп-культури (фоторепортаж)

Про це повідомляють організатори заходу. Фестиваль був запланований на 23-26 липня і традиційно повинен був пройти в Сан-Дієго. Перенесення заходу не буде, наступний Comic-Co відбудеться в липні 2021 року.

Відео дня

Учасники зможуть запросити повернення грошей або скористатися цими квитками в наступному році, передає 112.ua.

Зосереджений на коміксах, науково-фантастичних і фентезі-проектах Comic-Con існує з 1970 року. У ньому беруть участь студії Marvel, DC, Warner Bros. та інші.

Так проходив всесвітньо відомий фестиваль Comic-Co в минулому році:

Як повідомляв УНІАН, 1 квітня стало відомо про те що в США скасували щорічний фестиваль Burning Man через коронавірус. В рамках цього фестивалю в пустелі встановлюють різні арт-об'єкти.

Крім цього, масові заходи, заплановані на літо, скасовують і в Європі. Зокрема, в Бельгії скасували Rock Werchter 2020 і Tomorrowland 2020. А в Німеччині масові заходи не будуть проводити до 31 серпня 2020 року. У зв'язку з цим багато літніх музичних фестивалів у Німеччині, що відбуваються мало не щотижня, почали оголошувати про скасування або перенесення на 2021 рік. Сьогодні стало відомо про те, що знаменитий фестиваль Октоберфест-2020, який щорічно збирає близько 6 млн відвідувачів, також скасовано.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.