В Іспанії пиво п'ють в маленьких келихах / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Регіональний менеджер Villa Plus в Андалузії (Іспанія) Рейчел Фланаган розповіла, чому місцеві жителі ніколи не замовляють пінту пива, і чому туристам теж не слід цього робити.

"Ніколи не замовляйте пінту пива (0,56 літра – ред.). Стане теплим", – розповіла вона Sun Online Travel.

Замість цього Фланаган рекомендує замовляти пиво в популярних в Іспанії маленьких стаканчиках "каньяс" (0,2-0,3 літра – ред.), які дозволяють напою залишатися прохолодним і освіжаючим.

Відео дня

При цьому вона рекомендувала туристам уникати барів у популярних туристичних районах.

"Ідіть по провулках. Ніколи не ходіть по площах і головних вулицях", – додала експерт.

Також Фланаган радить не замовляти сангрію (популярний іспанський винний напій – ред.)

"Ніколи не просіть сангрію. Тут іспанці це не п'ють. Вони п'ють tinto de verano, тобто червоне вино, змішане з лимонною газованою водою або домашнім лимонадом", – зазначила вона.

Крім того, експерт розповіла, що іспанці ніколи не замовляють їжу в порціях на одного, якщо хочуть насолодитися справжньою іспанською вечерею. Натомість вона рекомендує обрати тарілку розміру media ración, щоб кожен за столом міг насолоджуватися стравою.

Що ще потрібно знати про відпочинок в Іспанії

Іспанія, як один з найпопулярніших напрямків для відпочинку, щосили намагається приборкати туристів, в тому числі вводячи різні заборони і обмеження.

Наприклад, на популярному серед туристів узбережжі Коста-Бланка в провінції Аліканте відпочиваючі можуть бути оштрафовані на 200 євро за купівлю товарів у неліцензованих вуличних торговців.

Водночас, влада муніципалітету Муро на Майорці вирішила штрафувати на 900 євро туристів, які будуть стрибати з причалу в море.

При цьому далеко не всі місцеві жителі раді популярності країни серед іноземців. Так, на популярних пляжах Кала Морланда і Кола Бута на острові Майорка вирішили відлякувати іноземних туристів за допомогою фейкових табличок з попередженнями про небезпеку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.