Польоти будуть виконуватися тричі на тиждень на літаку Airbus A220-300 / REUTERS

Латвійська авіакомпанія АirBaltic з 6 жовтня почне виконувати новий прямий рейс за маршрутом Київ-Вільнюс.

Читайте такожЗакриття кордонів: Кабмін змінів правила в'їзду в Україну - ЗМІ

Як повідомила прес-служба компанії, польоти будуть виконуватися тричі на тиждень на літаку Airbus A220-300.

Відео дня

Вартість перельоту

Зазначається, що вартість квитка в одному напрямку становитиме від 19 євро в класі Green, 65 євро в класі Green Classic та 439 євро в Business Price.

За словами виконавчого директора AirBaltic Мартіна Гаусса (Martin Gauss), компанія готова забезпечити додаткове авіасполучення з усіма трьома балтійськими столицями.

"Дотримуючись всі обмеження і рекомендації офіційних органів і роблячи різні додаткові заходи з охорони здоров'я, ми продовжуємо адаптувати нашу маршрутну мережу", - цитує прес-служба Гаусса.

Заходи з охорони здоров'я

Відзначається, що компанія ввела суворі заходи з охорони здоров'я, а всіх пасажирів AirBaltic під час польотів безкоштовно надають основний захисний комплект, до якого входять маска для обличчя та дезінфікуючі серветки.

"Пасажирам перед польотом слід перевірити умови в'їзду і введені в аеропортах обмеження на офіційних сайтах або в місцевих посольствах. Умови швидко змінюються і відрізняються в кожній країні, тому завжди варто переконатися в тому, що ви ознайомилися з новітньою інформацією", - йдеться в повідомленні.

Що цьому передувало

  • Вчора уряд підтримав відкриття регулярного повітряного сполучення з Сінгапуром і Ісландією.

Довідка УНІАН

  • АirBaltiс (AIR BALTIC CORPORATION) забезпечує прямі рейси з Риги понад 60 пунктів призначення.
  • Компанія пропонує стикування в аеропорту Риги з пунктами призначення маршрутної мережі авіакомпанії в Скандинавії, Європі, СНД і на Близькому Сході.
  • Флот компанії становить 25 літаків - Boeing та Bombardier Q400Next Gen.