Перший кошерний ресторан відкриється в хмарочосі Burj Khalifa \ tripadvisor

Перший в Об'єднаних Арабських Еміратах сертифікований кошерний ресторан відкрився в Дубаї, в хмарочосі Burj Khalifa.

Читайте такожУ Дубаї з'явилася нова романтична пам'яткаРесторан Armani / Kaf розрахований на 40 гостей і розташований на першому поверсі п'ятизіркового готелю Armani Hotel Dubai. Заклад спеціалізуватиметься на подачі кошерної кухні, передає russianemirates.com.

Кулінарним керівником є шеф-кухар готелю Armani Hotel Dubai, Фаб'єн Файоль. Його сезонне меню пропонує гурманам глобальний погляд на кошерну кухню, розроблену з урахуванням мультикультурного населення Дубаю.

Відео дня

Меню включає спагетті-болоньєзе зі свіжим базиліком і помідорами черрі, обсмажений морський окунь з пюре з пастернаку і яловичий бургіньон з коренеплодами, плов з грибами і чебрецем. Для гостей, які бажають спробувати традиційні страви Близького Сходу, в меню також є хумус з тахіні, баба-гануш, салат фатуш з приправою сумах і крем-суп з сочевиці.

По п'ятницях ресторан Armani / Kaf буде закритий для гостей, але буде запропоновано спеціальне меню на винос в Шаббат. Крім того, гостям готелю буде пропонуватися кошерне меню при замовленні страв в номерах.

Крым того, авіакомпанія Emirates включить в бортове меню кошерні страви власного виробництва. «З урахуванням останніх подій ми очікуємо, що попит на кошерну їжу в ОАЕ і регіоні буде швидко зростати», - йдеться в заяві глави кейтерингової компанії Emirates Flight Catering Саїда Мохаммеда.

Департамент культури і туризму Абу-Дабі наказав столичним готелям і курортам розробити кошерне меню для своїх ресторанів на тлі нормалізації відносин з Ізраїлем. Таким чином, готелі і курорти столиці ОАЕ почали готуватися до прийому гостей з єврейської держави. Крім того, нові страви зможуть спробувати і самі жителі Абу-Дабі.

Новини по темі: