У Бердянську планують відкрити сезон в кінці травня \ фото УНІАН

Програму відкриття літнього туристичного сезону підготувало приморське місто Бердянськ Запорізької області.

Читайте такожМоже спливти: в Бердянську курортний сезон під загрозою зриву через проблеми з каналізацією

Як повідомили Zruchno.Travel в секторі реклами курорту і туризму Бердянської міської ради, відкриття сезону заплановано на 29 травня за умови скасування карантинних заходів. "Сьогодні було прийнято рішення затвердити план заходів щодо відкриття літнього сезону, якщо в травні закінчується карантин і дозволять проводити масові заходи. Тоді, з 29-31 травня відбудеться відкриття сезону в Бердянську", – зазначили в секторі реклами курорту і туризму.

Відео дня

У разі, якщо масові заходи будуть дозволені, в рамках відкриття туристичного сезону пройдуть відразу два фестивалі: Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості "Топ-Топ" і Фестиваль юнацтва та молоді Приазов’я "Розумні діти". Крім того на Приморській площі організують великий концерт, присвячений відкриттю літнього сезону.

У травні план заходів буде переглянутий і, ймовірно, доповнений, в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні.

Як повідомляв УНІАН, в Кабміні готують роз’яснення щодо етапів виходу з карантину. Так, планувати поїздки по Україні можна починати вже з середини травня. З 12 травня можуть почати відновлювати роботу міського, приміського  і міжміського пасажирського транспорту, авіасполучення відновиться пізніше. 

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.