У дубайські кафе і ресторани повертаються "шведські столи" \ фото ua.depositphotos.com

Всі заклади громадського харчування в Дубаї можуть відновити сервіровку страв у форматі "шведського столу".

Даний спосіб сервірування бранчів, або обідів, був заборонений через коронавірусу. Тепер, коли кількість виявлених випадків інфікування коронавірусом знижується, ресторани зможуть відновити роботу в допандемійному форматі, йдеться в новому циркулярі дубайського муніципалітету.

Читайте такожУ Дубаї відкриють найбільший у світі плавучий нічний клуб

Відео дня

У циркулярі муніципалітету проте зазначається, що бранчі сервіруватимуться з дотриманням заходів профілактики COVID-19. У їх числі - наявність дозаторів з санітайзерами в кожній секції "шведського столу", регулярна зміна столових приладів, включаючи тих, що призначені для роздачі, передає russianemirates.com.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Дубаї дозволили нічним клубам відновити роботу в режимі, що діяв до пандемії COVID-19. Нічні заклади можуть приймати гостей до 03:00. На вході у відвідувачів не запитують сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу. Барам, у свою чергу, дозволили сервірувати алкоголь на стійках.

У ресторанах безпечна дистанція між столами була скорочена з двох до 1,5 метрів. За кожен стіл дозволяється садити до 10 гостей. Максимально дозволена заповнюваність закладів підвищилася до 80%. Ресторанам і кафе також дозволено працювати до 03:00, але гості не можуть проводити в них більше трьох годин поспіль.