Поїзд до Славського почне курсувати з 15 грудня / Фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" з 15 грудня запускає новий швидкісний поїзд "Інтерсіті+" (№745/746) сполученням Київ-Славське.

Читайте такожПрограма максимум: як провести насичений уїк-енд у карпатському курорті Славсько

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

"Укрзалізниця" призначила новий поїзд "Інтерсіті+" №745/746 Київ - Славське. Він почне курсувати з 15 грудня і буде зручним для пасажирів, які планують подорожі до гірськолижного курорту Карпат", - сказано в повідомленні.

Зокрема, поїзд № 745 відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський о 5:59 і прибуватиме до Славського о 13:16. У зворотному напрямку зі Славського поїзд № 746 відправлятиметься о 16:20 і прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський о 23:57.

Згідно з повідомленням, на шляху прямування поїзд зупинятиметься на станціях Коростень, Підзамче, Львів та Стрий.

Зазначається, що на маршруті курсуватиме швидкісний поїзд Hyundai Rotem.

"Укрзалізниця»

"Укрзалізниця" - акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень Українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.

Інші новини про відпочинок на Львівщині