Місто Ніцца на Лазурному березі вважається одним з найпопулярніших морських курортів не тільки у Франції, але і у всій Європі. Зазвичай на його пляжах яблуку ніде впасти, проте зараз через карантин там майже нікого немає.

Читайте такожЗемля овець і таємниць: як виглядає легендарний острів-фортеця Мон-Сен-Мішель у Франції без туристів (фоторепортаж)

Франція - одна з найбільш постраждалих від коронавірусу країн Європи. З початку пандемії там на небезпечний вірус захворіли майже 175 тисяч людей, з них близько 26 тисяч загинули. Ще в середині березня у країні запровадили безпрецедентні заходи безпеки, які с часом тільки посилювалися. Наразі людям потрібно пояснювати необхідність виходити з дому, не можна займатися спортом на вулиці вдень, гуляти на пляжах тощо. Послаблювати карантин планують лише після 11 травня. Втім, про відновлення туризму мова поки не йде.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН.Туризм, 5 травня президент Франції Еммануель Макрон заявив, що навряд чи французи зможуть здійснити великі закордонні поїздки цього літа у зв’язку з ризиком відновлення епідемії коронавірусу. Відповідно, навряд чи країна поспішатиме з запрошенням іноземних туристів, надаючи перевагу внутрішньому туризму.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.