REUTERS

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що навряд чи французи зможуть здійснити великі закордонні поїздки цього літа у зв’язку з ризиком відновлення епідемії коронавірусу.

Читайте такожLufthansa Group скасувала більшість рейсів до літа

Про це Макрон сказав у вівторок під час відвідин школи за межами Парижа, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на BFM-TV.

Відео дня

"Хочу нагадати, що ми не виграли битву з вірусом: ми уповільнили її. Зараз зарано говорити вам, чи будемо ми мати відпустки цього літа. Що я можу сказати - це те, що ми збираємось обмежувати великі міжнародні подорожі - навіть під час літніх відпусток", - сказав Макрон. 

Він дав зрозуміти, що подорожі можуть бути обмежені територією Європи - або навіть вужчим регіоном. "Але про це ще рано говорити, ми будемо знати (більше) на початку червня", - додав французький президент. 

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 5 травня кількість померлих від коронавірусної хвороби COVID-19 у світі перевищила 250 тисяч людей.

Водночас кілька європейських країн вирішили послабити карантин. Пом'якшення запровадили в Італії, Сербії, Іспанії, Греції та у Польщі.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.