В столицю України Вілсон приїде в рамках туру на підтримку альбому "To the Bone" / прес-служба

Стівен Уїлсон (2 березня)

Лідер культового колективу Porcupine Tree, учасник десятків інших проектів і головний популяризатор самого непростого жанру в світі рок-музики, Стівен Уїлсон майже десять років займається сольною кар'єрою.

В столицю України артист завітає в рамках туру на підтримку альбому "To the Bone" 2017 року, чия несподівана, але більш ніж заслужена популярність змушує музиканта знову і знову вирушати в путь.

Концерт пройде в МЦКМ ПУ (Жовтневий палац), початок о 19:00. Вартість квитків від 680 грн.

Алессандро Сафіна (6 березня)

6 березня у Палаці Україна відбудеться великий концерт знаменитого італійського тенора Алессандро Сафіни у супроводі Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України.

У програмі – найбільш відомі оперні арії, раніше виконувані тенором, а також багато інших відомих композицій, улюблених публікою.

У своїх роботах Алессандро Сафіна гармонійно поєднує оперу та поп-музику, називаючи цей стиль «оперним роком».

Концерт пройде в Палаці "Україна", початок о 19:00. Вартість квитків від 399 грн.

Tricky (7 березня)

Альбом Ununiform легендарного Tricky вийшов зовсім недавно - в 2017 році. 7 березня в клубі Bel 'Etage музикант представить як треки з нової платівки, так і перевірену часом музику.

Журнал Rolling Stone зазначив, що на цьому альбомі Tricky ввібрав у себе все від американського хіп-хопу до реггі та соулу і меланхолійних нот британського року 80-х.

Концерт пройде в клубі Bel etage, початок о 20:00. Вартість квитків від 1090 грн.

ALEKSEEV (10 березня)

ALEKSEEV – це український співак, який представляв Білорусь на торішньому конкурсі "Євробачення". Ще в 2016 році він виграв в номінації "Прорив року" на премії M1 Music Awards. Його композиції "Снів осколки", "Океанами стали", "П'яне сонце" вже давно стали беззаперечними хітами.

Концерт ALEKSEEV відбудеться при підтримці двох молодих виконавців – EDGAR & EMMA і Рашель.

Концерт пройде в клубі ATLAS, початок о 18:00. Вартість квитків від 350 грн.

Тото Кутуньо (23 березня)

Великий італійський артист виконає улюблені хіти публіки. В цей вечір кожен відчує себе причетним до цілої епохи, яку символізують собою пісні незрівнянного Toto Cutugno.

Концерт пройде у супроводі відомого колективу Lords of the Sound.

Концерт пройде в Палаці "Україна", початок о 19:00. Вартість квитків від 500 грн.

Як повідомляв УНІАН, у Києві виступила популярна фінська група Poets Of The Fall. Музиканти презентували київській публіці свій новий альбом Ultraviolet і, звичайно ж, порадували старими хітами.