Музиканти виступали без звичних яскравих костюмів і гриму / Photo: Оля Закревська / CA Melnitsa Kyiv

У вівторок, 19 лютого, в Києві виступила популярна фінська група Poets Of The Fall. Музиканти презентували київській публіці свій новий альбом Ultraviolet і, звичайно ж, порадували старими хітами.

Початок концерту було заявлено на 20.00, і до цього часу зал був уже повний, так що у тих, хто прийшов строго до часу було мало шансів пробитися під сцену і побачити Марко Сааресто на відстані витягнутої руки, повідомляє кореспондент УНІАН.

Відео дня

«Поети» вийшли на сцену лише з 20-хвилинним запізненням, що дуже порадувало глядачів, адже часто рок-зірки воліють спізнюватися як мінімум на годину.

Музиканти виступали без звичних яскравих костюмів і гриму. Замість цього вони одягли лаконічні чорні сорочки, жилети та штани.

Київські глядачі дуже тепло приймали музикантів і голосно аплодували вже з першої пісні. Але по-справжньому «підірвала» зал відносно недавній хіт «поетів» False Kings. Здавалося, що саме на цю пісню всі тільки й чекали, щоб показати фінам, наскільки добре їх знають і люблять в Україні.

Фронтмен гурту Марко Сааресто кілька разів навіть вклонився глядачам, відзначаючи, що він дуже вдячний за такий теплий прийом. До речі, розкішний бас-баритон Марко в цей вечір звучав просто космічно завдяки відмінно налагоджену звуку.

Виконавець у цей вечір багато спілкувався з фанатами, і подарував їм чимало найпопулярніших пісень групи, таких як War, Choice Millionaire і Lift. А після виклику на біс виконав всіма улюблені Daze і Carnival of Rust.

Окремо варто відзначити артистичність гітаристів, які весь концерт не переставали широко посміхатися, що прямо говорило про щирих емоціях і віддачі. У цей вечір хлопці творили просто неймовірні речі зі своїми гітарами і кожне соло приводило публіку у дикий захват.

До речі, після концертів музиканти пообіцяли повернутися в Україну і, у нас немає підстав їм не вірити.

Як повідомляв УНІАН, 16 лютого в Києві виступила легендарна німецька рок-група Oomph!.