Під час ворожого обстрілу ніхто з українських військовослужбовців не постраждав / УНІАН

У неділю, 18 листопада, російські найманці на Донбасі 16 раз обстріляли позиції українських військових, при цьому 5 разів - з забороненого Мінського угодами озброєння

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Так, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти обстрілювали позиції Об'єднаних сил в районах населених пунктів Жолобок, Новотошківське, Світлодарськ, Майське, Верхнєторецьке, Авдіївка, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутово.

Відео дня

Читайте такожБойовики били по позиціях ОС із забороненого "Мінськом" озброєння, один український військовий загинув

Опорні пункти української армії біля Новотошківського і Світлодарська терористи обстріляли з 120-мм мінометів, а позиції в районах Травневого і Жолобка - з 82-мм мінометів і артилерії калібру 122 мм.

Під час ворожого обстрілу ніхто з українських військовослужбовців не постраждав. Однак, за даними розвідки, протягом минулої доби росіяни втратили 7 найманців: троє окупантів були знищені, ще четверо - поранені.

З початку доби 19 листопада загарбники з 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції в районі Жолобка. В результаті обстрілу ніхто з бійців Об'єднаних сил не постраждав.

Як повідомляв УНІАН, ОБСЄ виявила на окупованому Донбасі неотведенные "Гради".