Роботи з пошуку військовослужбовця тривають / фото УНІАН

В зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі зник безвісти військовий 128 окремої гірсько-штурмової бригади, можливо потрапив у полон окупантів.

Про це йдеться в повідомленні в на сторінці бригади у Facebook.

«В ніч з 28 на 29 грудня 2018 року було виявлено відсутність одного з військовослужбовців нашої бригади», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що з моменту зникнення були організовані розшукові заходи, які станом на 2 січня 2019 року не дали результату.

Читайте такожУ мережі показали фото новорічної "Донбас-Арени"

Згідно з повідомленням прес-служби бригади, за даним фактом 29.12.18 р. військовою прокуратурою було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У бригаді зауважили, що роботи щодо пошуку військовослужбовця продовжуються.

Водночас, інтернет-ресурси окупантів заявили про взяття у полон українського військового та показали автомат бійця ЗСУ.

Своєю чергою прес-служба 128 окремої гірсько-штурмової бригади підтвердила, що «номер автомата АКС-74У показаного в мережі - дійсно закріплений за зазначеним військовослужбовцем».

В прес-службі Міноборони зазначили, що не можуть ні підтвердити, ні спростувати факт зникнення безвісти військового та його можливе захоплення в полон.

Крім того, у прес-службі штабу Об’єднаних сил УНІАН повідомили, що наразі перевіряють цю інформацію.

«Наразі ця інформація викладена на офіційній сторінці 128 бригади, наразі у нас йде додаткова перевірка щодо цього факту», - заявили в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, за обстрілу бойовиків один військовий загинув, ще двоє отримали поранення.