У МОУ заяви Росії називають черговою провокацією / фото УНІАН

Росія готується звинуватити Україну у нібито підготовці терористичних актів на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник.

Читайте такожУ мережі показали фото новорічної "Донбас-Арени"

Відео дня

"Російський режим для посилення антиукраїнської інформаційної кампанії та виправдання агресивних дій в Чорноморсько-Азовському регіоні планує сфабрикувати чергові інформаційні приводи для дискредитації України. З цією метою російська сторона готує звинувачення нашої держави у нібито підготовці терористичних актів на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим", - повідомив він.

Крім того, додав Мотузяник, не виключається проведення Росією диверсій на власних об'єктах критичної інфраструктури, таких як ТЕС, мости, порти, підприємства, які використовують у виробництві шкідливі речовини, на транспорті, тощо, з подальшим звинуваченням української сторони у причетності до їх скоєння.

"Наголошуємо та підкреслюємо, що ці дії є черговою провокацією Російської Федерації проти України", - заявив речник МОУ.

Як повідомляв УНІАН, у мережі показали фото зруйнованого бойовиками селища на Донбасі.