На Донбасі перекрито канал контрабанди \ фото Лана Борисова, Facebook

На Донбасі затриманий організатор каналу контрабанди.

Читайте такожБізнес без моральних кордонів: журналісти викрили схему контрабанди в ОРДЛО (відео)

Про це повідомив керівник військової прокуратури Об’єднаних сил Олег Ціцак, передає радіо Свобода. «Ми працювали над перекриттям каналу контрабанди кілька місяців. На стадії реалізації була встановлена участь працівника правоохоронного органу. Ми тільки сьогодні після обіду затримали ще одного фігуранта – цивільну особу, яка організовувала цей канал», – зазначив Ціцак.

Відео дня

30 січня ДБР повідомило, що командира військової частини та майора головного управління військової контррозвідки Служби безпеки України затримали в Сєвєродонецьку Луганської області під час отримання $2500 хабаря за «неперешкоджання у переправленні великих партій цигарок російського виробництва» із непідконтрольних українській владі територій.

Керівник військової прокуратури Об’єднаних сил Олег Ціцак розповів, що насправді жоден із командирів частин Збройних сил України не був затриманий на Донбасі в справі про контрабанду. За його словами, у цій справі співробітник правоохоронного органу заарештований. Також у провадженні фігурує військовослужбовець, «але далеко не командир частини».

Штаб Операції об’єднаних сил заперечив повідомлення в ЗМІ про затримання в межах цієї справи Героя України командира 10 окремої гірсько-штурмової бригади підполковника Василя Зубанича.