Ілюстрація REUTERS

На Донбасі окупаційне командування розслідує факти розкрадання коштів, виділених на інженерне обладнання позицій бойовиків.

Читайте такожУ ТКГ по Донбасу готуються оголосити "великоднє" перемир'я

Як передає кореспондент УНІАН, про це речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник повідомив на брифінгу, посилаючись на дані розвідки.

Відео дня

За його словами, російське окупаційне командування розпочало комплексну перевірку стану інженерного обладнання районів розташування передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів збройних сил РФ, а особливу увагу комісії приділяють перевірці відновлених після зимового періоду бойових позицій артилерійських і танкових підрозділів.

"Комісії виявили, що частина фотозвітів, наданих начальниками інженерних служб у першому кварталі ц.р., не відповідають дійсності. Встановлено надання у звітах фотографій колишніх позицій під виглядом нових, на обладнання яких нібито знову було витрачено виділені кошти", - додав Мотузяник.

За даним розвідки, наразі командування противника проводить службові розслідування щодо виявлених порушень та фактів розкрадань коштів, призначених для інженерного обладнання позицій передових підрозділів російсько-окупаційних військ.