В ході робіт було обстежено 35,15 га території / фото УНІАН

Підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій зі складу Об'єднаних сил за тиждень знешкодили на Донбасі близько півсотні вибухонебезпечних предметів.

Читайте такожСитуація на Донбасі: з початку доби поранено одного українського військового

Про це повіідомляє прес-цент штабу операції Об’єднаних сил.

Відео дня

Зазначається, що впродовж тижня сили та засоби підрозділів ГУ ДСНС України у Донецькій та Луганській областях залучались до піротехнічних робіт, відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури, пошкоджених внаслідок артилерійських обстрілів, що стались протягом 2014-2017 років.

«Відповідно до розпоряджень командувача Об'єднаних сил протягом тижня піротехнічними підрозділами ДСНС проводилися роботи з обстеження та очищення територій від вибухонебезпечних предметів на Донецькій фільтрувальній станції (с.Крута Балка), в районі автошляху «Горлівка-Торецьк» поблизу напірного трубопроводу Д=2300 мм від насосної станції «Сіверський Донець-Донбас», поблизу підземного газопроводу високого тиску ф325 (м.Маріуполь),в межах КПВВ «Мар’їнка» та Никифорівського родовища тугоплавких глин (с.Никифорівка).», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що в ході робіт було обстежено 35,15 га території, виявлено та знешкоджено 48 вибухонебезпечних предметів.