Сьогодні бойовики на Донбасі обстріляли з мінометів позиції українських військових неподалік Новолуганського та Новотошківського / фото УНІАН

Впродовж сьогоднішньої доби збройні формування Російської Федерації та її найманці обстрілювали позиції українських військ поблизу Новолуганського та Новотошківського із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

Читайте такожЗагострення на Донбасі: внаслідок ворожих обстрілів поранено вісьмох бійців

Відео дня

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів зброї, а саме - мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаєвська з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з міномета калібру 120 мм; поблизу Новотошківського з напрямку Донецького – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, станкового протитанкового гранатомета; двічі в районі Південного з напрямку шахти ім. Гагаріна – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.