REUTERS

Як йдеться у повідомленні прес-служби голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, сьогодні після 5 години ранку бойовики обстріляли селище Троїцьке (Попаснянський район поблизу Дебальцевого) з мінометів. Усього було зроблено п'ять пострілів з боку окупованого Калинового. Міни вибухнули на території селищної ради, проте руйнувань житлового сектора або інфраструктури не сталося. Інформації про постраждалих мирних жителів і військовослужбовців внаслідок обстрілу не надходило.

Читайте такожБойовики двічі обстріляли сили АТО з "Градів" – штаб

Крім Троїцького, бойові дії минулої доби велися ще в кількох населених пунктах на лінії розмежування вогню. У Кримському в районі протитуберкульозного диспансеру вчора ввечері і сьогодні вранці спалахували перестрілки з застосуванням автоматичної зброї (автомати Калашникова і кулемети).

Відео дня

А в Станиці Луганській після півночі біля мосту через Сіверський Донець сталося бойове зіткнення між бойовиками і українськими силовиками. За попередніми даними, поранених чи загиблих немає. На решті території області дотримувався режим бойової тиші.