Бійці ЗСУ зазнають обстрілів з боку бойовиків / фото УНІАН

Упродовж минулої доби, 5 листопада збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил у Facebook.

Читайте такожЗеленський нагородив орденами та медалями понад 40 військових, майже половину – посмертно

Відео дня

Противник обстрілював позиції українських підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли: двічі неподалік Водяного, що на Приазов'ї – з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; біля Старогнатівки – із великокаліберних кулеметів; поблизу Лебединського – із великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

3 обстріли російські окупаційні війська здійснили в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": біля Горіхового – із ручних протитанкових та автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Хутора Вільного – із АГСів; неподалік Луганського – із великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів. 

Поранень внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил учора не зафіксовано.

Як повідомляв УНІАН, за попередню добу, 4 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню.