REUTERS

Впродовж поточної доби осколкові поранення дістали четверо військовослужбовців Об'єднаних сил.

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних силу Facebook, впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте такожДо Києва прибув новий борт з пораненими бійцями з Донбасу (фото)

Відео дня

«Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що три обстріли по позиціях Об'єднаних сил зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Травневого – з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; біля Зайцевого – зі станкових протитанкових гранатометів; поблизу Кримського – з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив два обстріли: біля Пісків – з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів; неподалік Водяного, що на Приазов'ї – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.