REUTERS

На Донбасі з початку доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, втрат внаслідок обстрілів серед бійців Об'єднаних сил немає.

Читайте такожОфіцер ЗСУ розповів про втрати окупантів за вчора

Як повідомляє у Facebook прес-центр операції Об’єднаних сил, противник обстріляв позиції підрозділів Збройних сил України з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Відео дня

3 обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля населеного пункту Південне. Ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 4 рази обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі біля Пісків – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Водяного – з автоматичних гранатометів; неподалік Верхньоторецького – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Впродовж поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил немає.