REUTERS

Сьогодні бойовики на Донбасі гатили по позиціях Об'єднаних сил біля Новолуганського з мінометів калібру 82 мм, заборонених Мінськими домовленостями.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожНа Донбасі окупанти активно поповнюють боєкомплект для ГРАДів - розвідка

Відео дня

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню 7 разів. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, один обстріл позицій українських військових з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів зафіксовано поблизу населеного пункту Березове, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Шість обстрілів позицій українських захисників противник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі неподалік Новолуганського з 82-мм міномету - 9 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поруч з Кримським – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі населеного пункту Світлодарськ – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Шумів – з гранатометів різних систем.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення.