REUTERS

На Донбасі внаслідок обстрілів бойовиків поранення дістав один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Читайте такожБойовики визнають українські паспорти мешканців ОРДЛО

Як йдеться у зведенні прес-центру штабу ООС, опублікованому у Facebook, впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню.

Відео дня

«Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також була присутня снайперська активність», - йдеться у повідомленні.

У цьому зв'язку сказано, що п'ять обстрілів по українських позиціях відкривалися у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», а саме: неподалік Талаківки - зі станкового протитанкового гранатомету - 6 пострілів та великокаліберного кулемету; два рази поруч з Пісками - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Павлополя - зі станкового протитанкового гранатомету - 3 постріли, а також снайперської гвинтівки та іншої стрілецької зброї; в районі населеного пункту Опитне - 1 постріл з протитанкового ракетного комплексу.

Крім того, чотири ворожих обстрілу було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», а саме: неподалік Новолуганського - зі станкового протитанкового гранатомету - 4 постріли та великокаліберного кулемету; двічі поблизу населеного пункту Луганське - з міномету калібру 82 мм противник випустив 2 міни, а також гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поруч з Оріховим - зі 120-мм міномету - 9 мін.

«Сьогодні, 24 січня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення», - йдеться у зведенні.