ЗСУ зазнають обстрілів з боку бойовиків / фото УНІАН

З початку поточної доби, станом на 12:30, на Донбасі зафіксовано три ворожі провокації з боку російсько-окупаційних військ, втрат серед українських військових немає.

Як повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник, усі три обстріли противник здійснив на підступах до н.п. Катеринівка, Павлопіль та Березове.

Читайте такожОкупанти розвідують Донбас, прикриваючись безпілотниками ОБСЄ – штаб

Відео дня

"Фактів застосування російсько-окупаційними військами заборонених зразків зброї не обліковано... Станом на зараз ситуація цілком контрольована нашими захисниками. За наявною інформацією, втрат у лавах українських військ з початку поточної доби немає", - зазначив Мотузяник.

За словами полковника, за вказаний період противник обстрілював українські оборонні укріплення з використанням кулеметів великих калібрів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Також в районі Березового зафіксовано активність ворожого снайпера.

"В одному випадку підрозділам Об’єднаних сил довелося відповідати противнику вогнем з піхотних засобів", - підкреслив речник Міноборони.

Також Мотузяник додав, що стан здоров’я одного українського бійця, який зазнав поранень минулої доби, наразі задовільний.

Як повідомляв УНІАН, 24 січня на Донбасі окупанти 12 разів порушили режим тиші, один український військовий отримав поранення.