Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» / фото УНІАН

В районі проведення операції Об’єднаних сил сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець дістав поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу ООС у Facebook.

«Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожВорожі війська на Донбасі обстріляли захисників Зайцевого - Міноборони

Зокрема, три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», а саме поруч з Авдіївкою - з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї, і двічі поблизу Пісок - зі 120-мм міномету - 12 мін.

Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив один обстрілів українських позицій, а саме: неподалік населеного пункту Зайцеве - з міномету калібру 82 мм ворог випустив 6 мін, 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомету, а також вівся обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Сьогодні, 6 березня, внаслідок підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще троє військовослужбовців дістали бойове ураження. Також у результаті ворожих обстрілів один український захисник дістав поранення», - йдеться у зведенні.