Бойовики на Донбасі 7 разів обстріляли українських військових / facebook.com/pressjfo.news

Упродовж минулої доби, 21 квітня, проросійські бойовики на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил в Facebook.

Зокрема, чотири порушення режиму тиші зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", та ще три обстріли російські окупанти здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Відео дня

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Українські військові вжили необхідних заходів впливу на окупаційні підрозділи та за допомогою чергових вогневих засобів припинили ворожу активність", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожЗаарештовано донеччанина, який воював проти ЗСУ в районі Дебальцевого та Вуглегірська

Втрат за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів серед українських захисників не було.

"За даними розвідки Об’єднаних сил, 21 квітня наші підрозділи знищили двох російських найманців", - додали в штабі ООС.

Від початку поточної доби, 22 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупаційні війська зі станкових протитанкових гранатометів обстріляли наші позиції біля Богданівки. Вогнем у відповідь Об’єднані сили припинили ворожу провокацію. Втрат серед наших захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Як повідомляв УНІАН, у понеділок, 20 квітня, проросійські бойовики на Донбасі 13 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил. Внаслідок цього загинув український військовий, ще чотирьох поранено.