Ворог скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів/ фото Валентин Резніченко у Telegram

Внаслідок нічної ворожої атаки по Нікопольському району Дніпропетровської області загинуло 11 людей.

Про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Трагічна ніч... У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила - 13. Ворог двічі обстріляв район з "Градів". Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках. Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада", - повідомив він.

Відео дня
Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада / фото Валентин Резніченко у Telegram

За словами Резніченка, у Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро - у лікарні, семеро з них важкі. У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень. Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч марганчан без світла. Працюють аварійні бригади електриків.

Наслідки нічних обстрілів Дніпропетровщини / фото Валентин Резніченко у Telegram

Тим часом, у Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка. Її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони. До тисячі людей без газу.

"Постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома", - додав він.

У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка / фото Валентин Резніченко у Telegram

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Піонтковський розкрив новий божевільний план Путіна в Україні. Диктатор може влаштувати провокацію.

Вас також можуть зацікавити новини: