REUTERS

Про це повідомляє Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані "Інформаційного спротиву".

"Зокрема, мережа групи ІС в окупованих районах фіксує активне перекидання по напрямку до переднього краю на ряді ділянок і напрямів живої сили, бронетехніки (включаючи танки) і артилерії (включаючи реактивну) російсько-терористичних військ. Подібна картина спостерігається на Маріупольському, Волноваському, Донецькому, Артемівському та Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожЗа добу в зоні АТО поранені троє військових - Мотузяник

Відео дня

За словами Тимчука, спостерігається активне перекидання нових сил і засобів в окуповані райони Донбасу з території Росії через держкордон (найбільш активно за останню добу - в районі пункту пропуску "Ізварине" та "Новоазовськ").

"В районі н. п. Донецьк спостерігається зосередження артилерійських підрозділів і ДРГ противника (включаючи підрозділи спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ); в районі н. п. Горлівка підрозділи 2-х "мотострілкових бригад" "ДНР" і артгрупи у стані повної бойової готовності, прибувають нові сили і засоби; підрозділу "2 АК ЛНР" навпроти н. п. Щастя та Станиця Луганська активно забезпечуються боєприпасами і ПММ, ведеться доукомплектування підрозділів "мобілізованою" живою силою з числа місцевих жителів і російських найманців", - зазначає він.

За оперативними даними групи ІС, на тлі активізації російсько-терористичних військ на Донбасі, терористичними гру...

Posted by Dmitry Tymchuk on 17 листопада 2015 р.