Фото УНИАН

Про це повідомив прес-центр АТО на стрінці в соцмережі. В повідомленні зазначається, що на горлівсько-світлодарській дузі бойовики били по позиціях сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Луганського, Майорська, Зайцевого, Лозового та Новгородського. 

Читайте такожЗ початку АТО сапери знешкодили на Донбасі понад 26 тисяч вибухових пристроїв

В Луганській області бойовики обстріляли українських військових із автоматичного станкового гранатомету. А на маріупольському напрямку зі стрілецької зброї окупанти били по західній околиці Широкиного.

Відео дня

"Поблизу тимчасового окупованого Донецька кремлівські найманці провокували підрозділи сил АТО на відкриття вогню у відповідь біля Красногорівки та південніше Авдіївки, застосовуючи стрілецьку зброю. По Пісках декілька разів гатили з великокаліберних кулеметів та гранатометів", - зазначили в прес-центрі.

З початку цієї доби зафіксовано два випадки незначного порушення проросійськими незаконними збройними формуваннями режиму тиші. "З великокаліберного кулемету вони близько 10 хвилин вели неприцільний вогонь в бік наших позицій у Пісках, а неподалік Луганського українських воїнів один раз намагався поцілити ворожий снайпер", - повідомив прес-центр.

У прес-центрі припустили, що причинами цих порушень є слабка система управляння у структурі російсько-терористичних військ, а також низька дисципліна в лавах самих бойовиків.