Про це розповіло джерело у військових структурах самопроголошених республік, передає "Открытая Россия", засновником якого є опозиціонер РФ Михайло Ходорковський.

"Не секрет, що заробляти гроші на війні Арсен Павлов намагався ще під час активних боїв за Донецький аеропорт. Разом з іншим "польовим командиром" Михайлом Толстих ("Гіві") "Моторола" фактично свавільно обмежив доступ журналістів до зони бойових дій, небезкорисливо надавши монополію на ексклюзивні матеріали одному з прокремлівських сайтів", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожВатажок "ДНР" назвав "організатора" ліквідації "Мотороли"

Відео дня

"Але після завершення активної фази боїв на Донбас почали повертатися бізнесмени, які виїхали через війну. Цілком можливо, "Моторола" став жертвою тих, хто повернувся", — вважає джерело.

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", ліквідували ввечері 16 жовтня. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав.

Раніше ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що замахом на Арсенія Павлова ("Моторолу") Київ "оголосив війну "ДНР". Незабаром у "ДНР" заявили, що їм відомо, хто замовив вбивство терориста "Мотороли".