Ілюстраціґя / REUTERS

З початку доби 19 березня кількість обстрілів позицій Збройних сил на Донбасі дещо зменшилась, але разом з тим зафіксовано 19 випадків відкриття вогню; поранено двох українських захисників. Про це повідомляє прес-центру штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожБойовики обстріляли стару Авдіївку: поранено жінку, будинок палає - поліція (фото)

«Найбільше обстрілів – 12 – зафіксовано на Маріупольському напрямку, де по позиціях в районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї та зенітної установки ЗУ – 23-2. Поруч Павлополя, Широкиного та Гнутового обстріли велись з великокаліберних кулеметів», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, а близько 15.00 вів обстріл танк та випустив 7 снарядів. При цьому один снаряд потрапив в приватний сектор та був зруйнований будинок.

В районі Луганського активно діяв снайпер та позиції обстрілювали автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети.

На Луганщині неподалік Новоолександрівки та Новозванівки російські найманці вели вогонь з СПГ, гранатометів різних систем та кулеметів.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні внаслідок обстрілу старої частини Авдіївки з боку підтримуваних Росією бойовиків отримала поранення жителька міста.