СММ ОБСЄ за добу зафіксувала збільшення кількості вибухів / фото УНІАН

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляють, що за добу зафіксували близько 320 вибухів у Донецькій та Луганській областях.

Про це йдеться у звіті місії за період з 19:30 12 листопада до 19:30 13 листопада, опублікованому сьогодні на сайті ОБСЄ.

Читайте такожБойовики не пускають спостерігачів ОБСЄ до місць зберігання озброєння

Відео дня

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, водночас зафіксувавши менше вибухів (приблизно 100), якщо порівнювати з попередньою добою (орієнтовно 290 вибухів)", - поінформували в ОБСЄ.

"У Луганській області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою (зафіксувавши, серед іншого, приблизно 220 вибухів супроти 70)", - сказано у звіті.

Нагадаємо, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляють, що за вихідні, з вечора 11 листопада до вечора 12 листопада, зафіксували понад 770 вибухів у Донецькій та Луганській областях.