На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі / скріншот

Україна успішно атакувала електропідстанцію у Бєлгородській області, яка живить військові об’єкти Росії.

Поки російське Міноборони розповідає, як "знищило чергові українські безпілотники" у Белгородській області, джерело УНІАН у СБУ надало відео успішної атаки на електричну підстанцію "Красна Яруга".

Як зазначає джерело, саме до неї у тому числі були підключені військові об‘єкти РФ. На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі.

"Чергова робота Служби безпеки для розуміння окупантів, що блекаут у відповідь на численні обстріли енергоінфраструктури з їхнього боку - це реальність, яка уже стоїть у них на порозі", - зауважило джерело.

Нова атака електропідстанції у РФ - відео

Блекаути у РФ - що повідомлялося

Як писав УНІАН, 5 жовтня в результаті спецоперації СБУ був блекаут у Курській області РФ. Дрони СБУ також залишили тоді без світла важливі військові об’єкти російських окупантів. Зокрема, військові об’єкти РФ були підключені до електропідстанції у населених пунктах Суджа, Любімовка та Глушково Курської області. Саме її атакували українські БПЛА.

І це був не перший блекаут у Курській області, спричинений атаками СБУ. Попередній був 29, а до цього - 26 вересня. Тоді також було уражено електропідстанції, від яких живилися важливі військові об‘єкти росіян.

Крім того, СБУ проводить спецоперації в окупованому Криму, знищуючи російські військові об’єкти, техніку та живу силу.

Вас також можуть зацікавити новини: