Буданов запевнив, що перемогою це все не зупиниться / фото УНІАН

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що після поразки Росія видозміниться і на її території з’являться нові держави та утворення.

"Чим більше буде поразок Російської Федерації, тим швидше почнеться процес її видозмінення. Не потрібна Росія в такому вигляді світу, в якому вона є зараз. Це може бути навіть конфедеративний устрій Російської Федерації, думаю, що в принципі більш-менш буде приємне для всіх", - сказав він в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову.

Він запевнив, що перемогою це все не зупиниться.

Відео дня

"Нас чекає досить складний етап. Ми зараз отримаємо три мільйони населення, яке дев’ять років жило під російською пропагандою. Це люди зовсім з іншим сприйняттям світу. Піде досить важка робота і нам треба досить серйозно буде видозмінювати економіку", - додав Буданов. 

Заяви про поразку РФ

Президент України Володимир Зеленський у день вшанування пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу наголосив на тому, що на Росію у будь-якому випадку чекає поразку, їй не вдасться вкрасти ні український Крим, ні будь-яку іншу частину української землі.

Вас також можуть зацікавити новини: