Хлопець брав активну участь у Революції Гідності / facebook.com/JFTaskForce

Мешканець Рівного Іван Мартинов, герой відомого мему "Чоткий паца", зараз воює з російськими загарбниками на Донбасі.

Про це пише прес-служба ООС.

Саме його фраза — "це мєрзость", адресована економічній ситуації в 2014 році, — стала одним із найпопулярніших мемів далеко за межами веб-простору.

Зараз Мартинов знищує окупантів у складі окремої єгерської бригади на Донецькому напрямку.

Хлопець брав активну участь у Революції Гідності, воював у складі добровольчого батальйону, потім підписав контракт із ЗСУ, де відслужив 5 років.

"Після служби приїхав до батька, три місяці відпочив і знову довелося йти на війну", — розповідає український воїн.

Мартинов згадав й про ранок, коли росіяни наступали:  "Подзвонили із сільради: Ваня, збирайся! Я заварив собі кави, але і попити її не встиг — приїхала машина, і от я вже у військкоматі".

Після перемоги "Чоткий паца" планує одружитися та поїхати подорожувати.

Війна в Україні: оновлені дані

Противник не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Ворог продовжує здійснювати нарощування системи протиповітряної оборони, матеріально-технічного забезпечення та вогневого ураження та проводить перегрупування та відновлення боєздатності підрозділів.

Відмічено ведення противником повітряної розвідки в районах населених пунктів Олександрівка, Сергіївка, Володимирівка.

На Донбасі за минулу добу відбито одинадцять атак російських окупантів, знищено вісім танків, одинадцять ББТ та п’ять одиниць автомобільної техніки. В місті Маріуполі продовжує блокування підрозділів Сил оборони в районі "Азовсталі", а в окремих районах, за підтримки авіації, ворог поновив штурмові дії з метою взяття під контроль території заводу.

Вас також можуть зацікавити новини: