Останнім часом мережа занадто перевантажена, тому користувачів просять по можливості мінімізувати споживання трафіку / Ілюстративне фото / Джерело - ua.depositphotos.com

Поради, які допоможуть вам бути на зв'язку під час війни, оприлюднили в Держспецзв'язку. 

Там рекомендують відключити автозавантаження файлів і медіа в месенджерах. Зробити це можна в налаштуваннях телефону і месенджера.

Дивіться відео в зниженій якості. Зрозуміло, що до хорошого дуже швидко можна звикнути, але зараз такий час, що наявність зв'язку більш пріоритетно, ніж розваги. 

Відео дня

По можливості користуйтеся фіксованим Інтернетом або Wi-Fi. До речі, він швидше мобільного. Тим більше один з великих мобільних операторів України вже попередив про сильне перевантаження мережі, через що можуть бути перебої з Інтернетом і стільниковим зв'язком.

Також в Держспецзв'язку відзначають, що онлайн-ігри у війну можна обмежити дітям або запропонувати пограти у вже встановлені. 

"Якщо ви дорослі і хочете повоювати – стаєте в ряди терроборони. Так само зменшіть час відеоконференцій до мінімуму", - зазначили у відомстві. 

Там кажуть, що всі ці поради зменшують навантаження на мережі мобільних операторів і дозволяють тримати зв'язок. 

"Чим краще у нас буде працювати інтернет, тим більше росіян дізнаються дорогу, по якій пішов російський корабель", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, Росія може посилити терористичні методи ведення бойових дій.

Вас також можуть зацікавити новини: