Бойовики продовжують застосувати заборонену Мінськими домовленостями зброю / facebook.com/pressjfo.news

Внаслідок обстрілів російських окупантів на Донбасі військовослужбовець Збройних сил України дістав бойове травмування.

Читайте такожНа Донбасі поранено двох військових, бойовики 12 разів порушили режим тишіПро це йдеться у вечірньому зведенні штабу операції Об’єднаних сил.

Сьогодні збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населеного пункту Оріхове і Травневе противник обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

Крім того, поблизу населеного пункту Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120-ти мм та автоматичні станкові гранатомети. По обіді окупанти активізувалися і на підступах до Авдіївки, де використали міномети 82-го калібру, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

За даними штабу, на ділянках розведення №1, №2 та №3 у Станиці Луганській, Золотому і Петрівському режим "Тиша" дотримувався.

Як повідомляв УНІАН, в українській розвідці розповіли про величезні втрати окупантів на Донбасі у червні.