Деякі росіяни прозрівають через розв'язану Путіним війну проти України / фото Рідус

Все більше росіян вже не плекають ілюзій щодо політики Володимира Путіна і починають прозрівати, адже кожен день життя в країні погіршується. Люди починають розуміти, що влада їм бреше.

Про це йдеться в сюжеті проекту Freeдом.

Крім російських блогерів і журналістів, війну в Україні починають засуджувати навіть відомі націоналісти. Серед них - Дмитро Дьомушкін, який підтримав нашу країну.

Нещодавно один з найпопулярніших російських націоналістів Дмитро Дьомушкін засудив війну в Україні. Який незручний момент, адже Путін у своїй пропаганді використовує саме націоналістичний посил. "Російські націоналісти не настільки дурні, щоб прийняти цю ідею. Якщо Путін з кимось не знаходить спільної мови, то цей народ - наш ворог", - заявляв раніше Дьомушкін.

Дьомушкін зізнався, що ще в 2014 році, до окупації Криму, російське керівництво пропонувало зібрати всіх радикально налаштованих росіян і відправити їх в Україну нібито на підвищення.

Популярний російський відеоблогер Давидич теж у своєму відеозверненні голосно розкритикував кремлівську владу. Адже через блокування в Росії соцмереж заблокований навіть дрібний бізнес.

Відомий блогер Микола Соболєв теж почав виступати проти війни. "Для себе я прийняв наступне рішення: я нікуди не йду, я нікуди не їду. Я відмовляюся закривати очі на ті події, які відбуваються в Росії, які відбуваються в світі", - заявив він.

"Блогери, лідери думок і навіть націоналісти вже у відкриту засуджують війну проти України. Всі ці люди прекрасно розуміють, що в першу чергу страждають звичайні росіяни", - підсумували в сюжеті журналісти.

Раніше УНІАН писав, як російський шоумен Максим Галкін підтримує Україну останні 4 місяці. 

Вас також можуть зацікавити новини: