В окупантів на фронті все погано, вважає Фейгін / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Із початком успішних наступальних дій українських військових росіяни почали активно вкидати дезінформацію щодо нібито величезних втрат України. Це свідчить про те, що в Росії проблеми.

Як наголосив в ефірі "24 каналу" російський опозиціонер, блогер, юрист Марк Фейгін, росіяни завжди вдаються до подібних дій, коли в них все погано.

"У перші два дні вони почали, як свині, кричати і брехати, що вбили тисячі особового складу, десятки танків. Я тоді все зрозумів. Значить, що в російських окупантів все погано. Виходить Путін і розповідає, що буцімто всіх перебили, тому давайте переговори. Тут все зрозуміло", – додав він.

Водночас Фейгін вважає, що ця контрнаступальна операція відрізнятиметься від подій на Харківщині, оскільки останніх півроку росіяни активно готувалися до контрнаступу Сил оборони України. 

"Я вважаю, що перші значні результати побачимо десь наприкінці червня. Щось таке. Тоді українські війська будуть близько від великих міст. А наступ буде тривати. Командування додаватиме нові резерви. Вони дадуть свій ефект. Плюс лишаю певний відсоток на щось неочікуване та креативне", – резюмував він.

Війна в Україні: ці новини не можна пропустити

Вже декілька днів українські військові звітують про успішне просування на різних напрямках фронту. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що за минулий тиждень наші захисники звільнили 7 населених пунктів взяли під контроль 90 квадратних кілометрів територій, що дорівнює площі міста Хмельницький.

Крім того, США оголосили про надання Україні додаткової військової допомоги на 325 мільйонів доларів. До нового пакету увійдуть, зокрема, боєприпаси для комплексів NASAMS і HIMARS, а також БМП Bradley.

Вас також можуть зацікавити новини: