Морпіхи з 36 бригади знищили танк окупантів з української "Стугни-П" / скріншот з відео

Бійці з 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білінського знищили танк окупантів за допомогою українського ПТРК "Стугна-П" на Миколаївському напрямку. Попадання вдалося зафіксувати на відео.

Ролик з вибухом ворожої техніки опублікував прес-центр Командування морської піхоти на своїй офіційній сторінці на Facebook.

Українські захисники помітили танк рашистів, який сховався біля густих заростей лісу. Вони відстежили техніку через панель управління "Стугной-П" і здійснили постріл з протитанкового ракетного комплексу.

На відео чутно, що один оператор направляв снаряд у польоті, а інший давав коригування. Завдяки злагодженим діям вдалося завдати прицільного удару.

Нагадаємо, українські бійці нерідко застосовують ПТРК "Стугна-П" для знищення найрізноманітнішої ворожої техніки. Наприклад, 1 червня бійці з 24-ї окремої механізованої бригади використали протитанковий комплекс, щоб підірвати БРДМ-2 у Луганській області. Того ж дня на Херсонщині солдати з 72 ОМБр підбили зі "Стугни-П" кілька одиниць техніки.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: