Знищено 13 одиниць озброєння та військової техніки противника / фото wikimedia.org

На Таврійському напрямку Сили оборони України системно вибивають ворога та мають певний успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. 

Як повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму Телеграм-каналі, за останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти. 

"Знищено 13 одиниць озброєння та військової техніки противника. Зокрема, вертоліт "Ка-52", РЕБ "Борисоглебськ",  БпЛА "Орлан-10" тощо. Також було знищено Р/З ОВТ з ПММ 3 склади ворога", - додав він.

Відео дня

Війна в Україні - новини з фронту

Українські воїни відбили ворожі атаки на Бахмутському,  Куп’янському, Лиманському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському напрямках. Протягом доби відбулось 25 бойових зіткнень. В Генштабі зазначають, що на Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника в районах північніше Хромового, східніше Дружби та північніше Кліщіївки.

Авіація Збройних сил України за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Як повідомляється у ранковому зведенні, наші захисники знищили ворожий гелікоптер Ка-52, 5 ударних БпЛА противника типу "Шахед-136" та 2 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: