У Київській області внаслідок атаки дронів пошкоджено госпбудівлі / фото МВС

Уламки іранських дронів-камікадзе, якими російські окупанти били по Києву в ніч на 11 липня, виявили в одному з населених пунктів Київської області. Внаслідок падіння частин безпілотників пошкоджено будівлі приватного домоволодіння та спалахнула пожежа.

"Уламки "Шахедів" були виявлені в одному з населених пунктів області. Пошкоджено вікна та господарські будівлі приватного домоволодіння, виникло загоряння трав'яного настилу", - йдеться у повідомленні Міністерства внутрішніх справ України в Telegram.

Нічна атака дронів: у Київській області уламки пошкодили будинки, спалахнула пожежа (фото)

На даний момент інформації про можливих постраждалих немає. На місці події працюють співробітники поліції та екстрених служб.

Відео дня
Нічна атака дронів: у Київській області уламки пошкодили будинки, спалахнула пожежа (фото)
Нічна атака дронів: у Київській області уламки пошкодили будинки, спалахнула пожежа (фото)

Оновлено 8:18. В ДСНС повідомили, що рятувальники Фастівського та Обухівського районів ліквідували наслідки падіння уламків ворожих БПЛА у ніч на 11 липня.

"Надзвичайники залучалися до огляду місця падіння уламків на території приватних домоволодінь, де відбулися пошкодження та ліквідували спалах трав'яного настилу", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок атаки жертв та постраждалих немає.

Оновлено 9:00. У свою чергу голова Київської ОДА Руслан Кравченко зазначив, що внаслідок падіння уламків російських безпілотників пошкоджено 12 приватних будинків та один багатоповерховий. Зокрема, вибито вікна, двері, посічені фасади, дахи.

"Всі постраждалі отримають необхідну допомогу в ремонті пошкодженого житла. Крім того, внаслідок падіння уламків у кількох місцях зафіксовано спалах трав'яного настилу. Пожежу ліквідовано", - зазначено в повідомленні чиновника у Facebook.

Оперативні служби на місцях продовжують роботу щодо ліквідації наслідків атаки.

Нічна атака на Київ У ніч на 11 липня - що відомо

У ніч на 11 липня в ряді областей України оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування ударних безпілотників російських окупантів. Вибухи чули в Одеській і в Київській областях.

Вранці начальник Київської міської Військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що росіяни вдарили по Києву іранськими дронами-камікадзе типу Shahed, але сили протиповітряної оборони знищили всі ворожі цілі.

Вас також можуть зацікавити новини: