В РФ заявили про атаку ATACMS / US Army

Нічні удари Збройних сил України по аеродромах поблизу тимчасово окупованих Луганська та Бердянська стали "найсерйознішими" з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це пише близький до ВПС РФ Телеграм-канал Fighterbomber. Автор каналу, який називає себе пілотом-бомбардувальником у відставці, пише, що по аеродрому, де базувалася армійська авіація нібито вдарили ракети ATACMS, яких в України ще немає.

"Ранок не добрий. Х*хли вночі завдали удару ракетами ATACMS по нашому аеродрому, на якому базувалася армійська авіація. Один із найсерйозніших ударів за весь час "сво". Якщо не найсерйозніший. Є втрати і в людях, і в техніці", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Канал зазначає, що безглуздо писати, що "треба робити висновки щоб такого більше не повторилося". "Таке буде повторюватися, поки йде війна. Треба бути готовим до цього", - йдеться у публікації.

Пост / скриншот

Удари по аеродромах окупантів

Вранці 17 жовтня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що підрозділи ракетних військ уразили 2 вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб противника.

Як уточнили в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ, російські гелікоптери були уражені внаслідок нічних ударів по аеродромах поблизу Бердянська та Луганська.

У мережі з'явилися кадри ударів Збройних сил України по аеродрому поблизу тимчасово окупованого Бердянська. На відео видно, що атаку здійснили вночі. Російська ППО намагалася перехопити ракети, але не вдалося.

Вас також можуть зацікавити новини: