В окупованій Феодосії чули потужні вибухи / фото Радіо Свобода

У тимчасово окупованому Криму в ніч проти неділі, 3 березня 2024 року, пролунали потужні вибухи. "Бавовна" сталася у Феодосії.

Про вибухи в окупованому місті повідомляють місцеві телеграм-канали. Зазначається, що вибухів було декілька. 

Телеграм-канал "Кримський вітер" пише, що підписники повідомляють про потужні вибухи в районі нафтобази. 

Відео дня

Тим часом у мережі уже публікують відео з моментами вибухів. На одному з них голос за кадром припускає, що місто атакують дронами. Також чути, що через вибухи у дворах виють сирени автомобілів. 

*На відео пристуня ненормативна лексика (18+)

Водночас у місцевих чатах писали, що через вибухи тремтіли стіни і шибки. Інших подробиць наразі немає.

Близько 02:39 було перекрито рух Кримським мостом для автомобільного транспорту. Причини такого рішення наразі невідомі. Про вибухи в районі мосту у місцевих телеграм-каналах інформації немає.

Окупований Крим: інші новини

Удень у четвер, 29 лютого, в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Тоді росіяни заявили про атаку дронами. Згодом у Міноборони РФ заявили, що біля 14:45 над півостровом було знищено безпілотний літальний апарат. 

Варто зазначити, що начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що окупований Крим повертати буде легше, ніж окуповані території Донбасу. Причина полягає в тому, що на Донбасі є безперервна лінія постачання, і російські війська можуть використовувати її з будь-якого боку. 

Вас також можуть зацікавити новини: